Acupunctuur volwassenen

€ 98,- per behandeling is het reguliere tarief

€ 78,- per behandeling bij aanschaf en betaling voorafgaand aan de behandeling(en) van een strippenkaart à € 390,- voor 5 behandelingen. Neem voor een betaallink s.v.p. vooraf contact op via mail of whatsapp als je voor deze optie kiest.*

Consulten worden per keer in de praktijk afgerekend. U kunt zowel met pin (voorkeur) als contant betalen. U krijgt een factuur mee die u eventueel kunt declareren bij uw verzekeraar.

Zorgverzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk Acupunctuur in de aanvullende pakketten. Relevant hiervoor is dat ik met mijn praktijk ben aangesloten bij de NVTCG Zhong. Kijk voor vergoedingen in 2019 op deze pagina. Controleer altijd uw polis of vraag het uw verzekeraar als u zeker wilt zijn van vergoeding.

Annulering

Belangrijk: Als u minstens 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch annuleert, voorkomt u dat de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

* Voorwaarden 5-strippenkaart:

  • Een strippenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar aan andere personen
  • De kaart en het bijbhorende tarief gaat pas in wanneer het geld op de rekening van de praktijk staat
  • De kaart is geldig in het kalenderjaar van aanschaf
  • Je ontvangt per behandeling een factuur van € 78,- (die dan uiteraard al voldaan is)
  • Niet ‘gebruikte’ behandelingen zijn niet retourneerbaar of inwisselbaar tegen geld
  • Een niet tijdig geannuleerde afspraak zal als behandeling worden gezien en op het resterend aantal in mindering worden gebracht